איתן מזרחי

איתן מזרחי

מנכ"ל משותף ומנהל מחלקת הפרישה

איתן מזרחי הוא בעלים ומנכ"ל משותף של סוכנות מדדים, ומביא עמו למעלה מ-20 שנות ניסיון בתחומי הפיננסים, הביטוח, הפנסיה והתכנון הפיננסי. לאורך הקריירה שלו ליווה מאות משפחות, בעלי עסקים וחברות בקבלת החלטות פיננסיות מהותיות – תוך בניית פתרונות מותאמים אישית לצרכים המשתנים של כל לקוח.

איתן הוא בעל תואר MBA במנהל עסקים, ומרחיב את פעילותו גם לעולם האקדמי – כמרצה ומלמד מזה מספר שנים במכללת נתניה בתחומי הפיננסים והפנסיה. לצד זאת, הוא מתכנן פרישה מוסמך המתמחה בליווי פורשים בתהליך המעבר מעולם העבודה לחיים שלאחר הפרישה – החל מבניית אסטרטגיית פרישה מיטבית, דרך מיצוי זכויות ועד לתכנון כלכלי ארוך טווח.

מעבר לעשייה המקצועית, איתן נשוי ואב לשלושה. הוא מאמין שליווי פיננסי אמיתי מבוסס על אמון, שקיפות וראייה כוללת של צורכי הלקוח ומשפחתו – ומביא תפיסה זו לידי ביטוי בכל היבט של עבודת הסוכנות.

פרטים נוספים

מאמרים שנכתבו 13

הפד והאירופאים מעלים, ישראל מורידה: מה פער הריביות אומר על האינפלציה ועל הכסף שלכם
נכתב על ידי איתן מזרחי
29 בספטמבר 2026 8 דק׳

הפד והאירופאים מעלים, ישראל מורידה: מה פער הריביות אומר על האינפלציה ועל הכסף שלכם

הפד והאירופאים מעלים ריבית ובנק ישראל מוריד. מה פער הריביות עלול לעשות לאינפלציה, למשכנתא, לפיקדון ולדולר, ואיך מתגוננים בלי לנחש.

הצג את כל המאמרים שנכתבו →

עוד טיפה ואנחנו אתכם על הקו!

השאירו פרטים ומיד אחד מנציגנו יצרו אתכם קשר.

על ידי לחיצה על שליחת טופס אתה מאשר את מדיניות הפרטיות שלנו

להגשת קורות חיים מלאו את הטופס הבא

וניצור אתכם קשר בהקדם

באתר זה נעשה שימוש בקבצי cookies (עוגיות), המשך גלישתך באתר מהווה הסכמה לשימוש זה. למידע נוסף ניתן לעיין במידיניות פרטיות

דילוג לתוכן